30 avril 2011

Connaissez-vous le Restaurant André ?

Comme à la maison


André Chiang - Singapour - photo Bruno Verjus le 29 avril 2011 - 15h02


Octa.phi.los.o.phy [ok-ta-fi-los-uh-fee]–noun Gastronomic

"The hypothesis of eight characteristics that attempt to discover through cuisine; the nature and significance of ordinary and scientific beliefs while investigating the simplicity of concepts by means of rational argument concerning their presumptions, implications, and interrelationships. The pure and unique hues of nature’s gifts from the land together with scientific research are juxtaposed alongside with the intuitions of the South, where primal aromas and texture evoke the endless trail of memories."
So for menu you have a succession of 8 dishes : Unique, Pure, Texture, Memory, Salt, South, Artisan, Terroir.







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Une succession de mets lumineux, subtils et précis. André Chiang, artiste cuisinier, formé en France chez Troigros, Barbot et Gagnaire, associe rigueur et poésie dans une Maison art déco absolument délicieuse.

Restaurant André 
kit Pasoh Road, Singapore 089855

Opening Hours
Lunch: Tuesday – Friday / Dinner: Tuesday – Sunday
Closed on Mondays and Public Holidays

Reservations
+65 6534 8880
reserve@restaurantandre.com

4 commentaires:

Anonyme a dit…

Je suis moins adepte, pas assez authentique (du cru) à mon goût (visuellement)...
Fred"Ruchotte"

Anonyme a dit…

Bonjour Bruno,
Pas un commentaire mais des salutations perso. Quelques moments a table et en cave a Parnay il y a plusieurs annees pour importer un peu de Saumur a Singapore ou je reside. Bon appetit a Singapore et ailleurs ! franck@estima.com.sg

Unknown a dit…

Tres belles photos !

Laurent a dit…

fait envie... (photos datées de 2012 ? wow ;)